Videokonsultasjon

Enkelte av legene ved legesenteret tilbyr videokonsultasjon (per mars ’20: Lars Fadnes). Konsultasjon over video/telefon/e-dialog kan være et godt alternativ hvis det skulle være vanskelig å møte opp på legesenteret, men også der det skulle være symptomer eller plager som kunne tale for smittsom sykdom hvor oppmøte ikke er helt nødvendig (da bør dette uansett avklares over telefon med legesenteret).

For videokonsultasjon benyttes Confrere som er en sikker og brukervennlig videokonsultasjonsløsning. Les mer om løsningen til Confrere her. Videokonsultasjon kan du booke på helsenorge.no på samme måte som en vanlig konsultasjon, men skriv inn “video/telefon” i informasjonsfeltet for timebestillingen. Bestiller du timen ved å ringe legesenteret, bør du også informere om at du ønsker konsultasjonen via “video/telefon”. Du vil få tilsendt en lenke for hvor du skal logge deg på. Dette kan du gjøre med mobiltelefon eller med datamaskin med kamera og mikrofon. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker øreplugger eller headset for å forhindre lydloop som vil gi ubehagelig bakgrunnsstøy.

Her er lenke til det digitale “venterommet” for videokonsultasjoner (men husk at du må booke time via helsenorge eller telefon for at legen skal vite at du venter på det digitale “venterommet”):

Lenke til venterommet for lege Lars T. Fadnes: https://fjellsidenlegesenter.confrere.com/helse

Du vil vanligvis få tilsendt lenke/informasjon om hvordan du blir kontaktet tilsendt i forkant (som SMS eller via helsenorge.no).