Smitterverntiltak

Det er strenge smitteverntiltak i Bergen kommune. Vi ber  personer med luftveissykdom, mistanke om smitte av korona eller personer i karantene/isolasjon om å  ikke møte opp på legekontoret. Ring oss dersom du trenger hjelp. 

Hvis problemstillingen din krever legeundersøkelse eller ikke egner seg for digital eller telefonisk løsning vil vi tilstrebe å gjennomføre legetimen som planlagt. 

Det er anbefalt reduksjon av nærkontakter så dersom problemstillingen din egner seg for telefonkonsultasjon eller digitale løsninger  (eKonsultasjon/ video) kan du
– ringe legekontoret eller 
-logge på med bankID og bestille time direkte med «telefon»/ «video» (kun Fadnes` pasienter tilbys video) i årsaksfeltet. Legen vil da ringe deg til fastsatt tid. Forsinkelser kan oppstå ved uforutsette hendelser.