Koronavaksinering

I uke 15 vil vi ved Fjellsiden legesenter vaksinere aldersgruppene 65-69 år mot koronavirus. Er det noen flere av våre pasienter som er født i 1957 eller tidligere som ønsker vaksine, og ikke allerede har en avtale om vaksinering ved Fjellsiden legesenter eller Bergen kommunes massevaksinasjonskontor må dere ta kontakt.

I tillegg til alder 65 år eller eldre, er det enkelte underliggende sykdommer som gir høy risiko for komplisert forløp ved koronasykdom, og som derfor nå også prioriteres for vaksinering. Dette gjelder pasienter som har fått organtransplantasjon, har alvorlig immunsvikt, kreft, betydelig nedsatt nyrefunksjon eller nevrologiske sykdommer som gir nedsatt hostekraft (ALS, cerebral parese, Downs syndrom). Er det noen av våre pasienter med slike tilstander som ikke allerede har blitt innkalt må dere ta kontakt.