Telefon- og videokonsultasjon​

  • Post author:

Telefonkonsultasjon
Ved enkelte tilstander som smitte eller ved problemstillinger som ikke krever fysisk undersøkelse kan du opprette en eKonsultasjon og skrive «telefon» i merknadsfelt eller informere om ønsket når du bestiller time via telefon. Du vil da bli satt opp på ledig time i legens timebok og oppringt av legen. Kostnad for dette blir som ved vanlig legetime.

Videokonsultasjon
Lege Lars T. Fadnes tilbyr også videokonsultasjon til sine pasienter. Time bestilles som beskrevet over. Når det er tid for din legetime kan du bruke lenken du har fått tilsendt eller lenken nedenfor for å logge deg inn med mobiltelefon eller med datamaskin med kamera og mikrofon. Det anbefales bruk av øreplugger eller hodetelefoner for at lydkvaliteten skal være god nok og uten bakgrunnsstøy.

Lenke til venterommet for lege Lars T. Fadnes: https://fjellsidenlegesenter.confrere.com/helse