Oppdatering om delvis stenging grunnet karantene

På grunn av Covid-19 hos en av våre ansatte, er de fleste av legene og helsesekretærene ved Fjellsiden i karantene fra onsdag 04.11.20. Et par av de ansette er ikke i karantene fordi de ikke har vært i kontakt med den smittete i dagene før utbruddet). Disse vil ta i mot enkelte avtaler, men har begrenset kapasitet. Laboratoriet, resepsjon og telefon er også stengt denne uken (og deler av neste uke). Fra fredag 13. november forventes mer normal drift å være gjenopptatt. De som har timer vil få beskjed om flytting av disse der det er behov for dette. Flere av legene vil forsøke å håndtere resepter samt meldinger fra hjemmesykepleie og lignende. Enkelte vil også håndtere e-konsultasjoner.

For de som får beskjed om at de kan møte til time, vil det som tidligere være viktig at ingen møter på legesenteret med luftveissymptomer eller andre symptomer som kan være Covid-19-relaterte. De bør i så tilfelle henvende seg på telefon til Bergen legevakt.